Ny utbildning!

Utbilda dig till Diplomerad Intuitiv och Medial Rådgivare. Tillsammans med Camilla Danilda kommer du utforska intuitionens många lager, psykometri, mediumskapets innebörd och historia, lära dig mer om djurkommunikation och intuitiv healing samt titta närmare på Human Design och lära mer om hur du kan använda dig av all denna kunskap i mötet med dina klienter men även dina nära och kära. Detta är en utbildning för dig som vill bredda dina kunskaper och skaffa dig fler verktyg för att kunna erbjuda dina klienter en intuitiv rådgivning som går på djupet.

Att lära sig att avläsa och göra s.k. readings, tolka intuitiva intryck och budskap är stor del av denna kurs. Detta kan innebära att lära sig att lyssna på ens egna inre röster, tolka symboler och bilder som uppstår under meditation eller intuitiva övningar, och att utveckla förmågan att kommunicera dessa insikter på ett meningsfullt sätt till andra i rådgivning. Detta lägger grunden för andekontakt. Human design stöttar dig att komma i kontakt med den du sanningen är för att kunna vara en ren kanal i dina möten med andra. Här ser du dina styrkor och svagheter. Utbilda dig till diplomerad intuitiv och medial rådgivare.

Sammanfattningsvis ska den fördjupande mediala utbildningen vara en berikande upplevelse som hjälper dig att upptäcka och utveckla dina egna intuitiva förmågor på ett djupare sätt. Det kan också öppna upp för nya perspektiv och förståelse av den mänskliga erfarenheten och vår anknytning till det större i kosmos.

Utbildningens delkurser:

  • Human Design
  • Intuition, 1
  • Intuition, 2 fördjupning
  • Psykometri/Energiavläsning
  • Healing
  • Djurkommunikation
  • Mentalt Mediumskap, 1
  • Mentalt Mediumskap, 2 fördjupning 

Praktiskt:

1-årig distansutbildning till diplomerad intuitiv och medial rådgivare.

Utbildningen är uppdelad i 8 delkurser fördelat på ett år.

Läs mer på;

https://www.mollivia.se/dipl-intuitiv-och-medial-radgivare/

Du kan bli fri med den du sanningen är!

För frågor; camilladanilda@gmail.com