Mat

Camilla är utbildad kock, författare till flera kokböcker. Hon lagar och äter helst vegansk mat. Magic Vegan serien. Två kokböcker som passar både inbitna vegetarianer och veganer, men också till de som i vanliga fall äter kött. Magic Vegan Vardag är indelad i veckodagar, där varje dag har sju olika recept med klassisk svensk husmanskost och med inspiration från Asien, Medelhavet och Mellanöstern. Här kan du hitta spännande och läckra rätter både till vardag och fest som passar alla smaker och preferenser.

Magic Vegan Vardag

Magic Vegan VARDAG, en kokbok fylld med tydliga och enkla recept för hemmet. Boken riktar sig till både inbitna vegetarianer och veganer och erbjuder inspirerande idéer till läckra måltider. Utforska mer växtbaserat under 2024 och ta steget mot en hälsosam och hållbar livsstil.

Köp här;

https://www.adlibris.com/se/sok?filter=author%3ACamilla%20Danilda

Magic Vegan julbord innehåller mängder med gröna recept som passar till julbordet. Men kokboken erbjuder även ett brett utbud av läckra växtbaserade recept för alla tillfällen. Och vad passar bättre än ett klassiskt ”smörgåsbord” som enkelt kan omvandlas till andra svenska högtider? Helt med växtbaserade recept kan du omvandla svenska högtider, som påskmiddagen, studenten eller midsommarfesten med härliga växtbaserade recept för en hälsosam och hållbar festmåltid.

Köp här;

https://www.adlibris.com/se/bok/magic-vegan—julbord-9789185089710